Γιατί.. Απογειώνουμε την ιστοσελίδα σας στο ίντερνετ
Καταρχάς ξεκινάμε με πλήρη έρευνα αγοράς Αν δεν γνωρίζουμε τους ανταγωνιστές μας πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι από αυτούς; Εμείς στη Athens marketing διεξάγουμε ουσιαστική έρευνα αγοράς της αγοράς που δραστηριοποιείστε. Μέσω αυτής σκοπός μας είναι να βρούμε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσουμε, να αναδείξουμε τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της επιχείρησή σας και να κάνουμε μια πρόβλεψη για την μελλοντική πορεία της αγοράς. …. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη !
Θέλουμε να είστε χρήσιμοι !!! Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με σκοπό να πετύχει το στόχο της. Και βασικός της στόχος είναι να είστε χρήσιμοι στο κοινό που απευθύνεστε, να μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες τους, να τους δώσετε να καταλάβουν ότι μπορείτε να τους παρέχετε αυτό που ψάχνουν. Πρέπει να ‘πείσετε τους υποψήφιους πελάτες σας ότι έχετε αυτό που ζητάνε. Και αυτό γίνεται με τη σωστή δομή των περιεχομένων, με αναλυτικά και μεστά κείμενα παρουσίασης των προϊόντων / υπηρεσιών σας, με ανάδειξη της τεχνογνωσία σας. Αυτό είναι που προσφέρουμε στη Athens marketing, να σας βοηθήσουμε να είστε χρήσιμοι.
Σχεδιάζουμε το μέλλον για εσάς !!! Κάθε ιστοσελίδα που υλοποιούμε συμβαδίζει με τα διεθνή πρότυπα διαδικτύου (web standards) και περνάει όλα τα διεθνή τεστ αποσφαλμάτωσης (w3c κ.λπ.). Φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια ώστε αφενός η ιστοσελίδα σας να μπορεί να φαίνεται αξιοπρεπώς σε κάθε φυλλομετρητή ή κινητή συσκευή μπορεί να προβληθεί και αφετέρου να μην θεωρηθεί παρωχημένη μετά από ένα με δύο χρόνια.
Είμαστε μοντέρνοι !!! Αφουγκραζόμαστε το σφυγμό της εποχής και ενημερωνόμαστε για κάθε τεχνολογική εξέλιξη υπάρχει ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακολουθούμε κάθε τι μοντέρνο και παράλληλα χρήσιμο έχει να προσφέρει το internet. Θέλουμε η παρουσία της επιχείρησής σας να είναι ολοκληρωμένη και εργαζόμαστε προς αυτή τη κατεύθυνση. Διαθέτουμε τη γνώση και την πείρα για να σας παρέχουμε / αξιολογήσουμε ιδέες και λύσεις που θα εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες του διαδικτύου με σκοπό την αύξηση του κύκλου εργασιών σας.
Πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα σας βρίσκουν στις μηχανές αναζήτησης !!! (Google κ.λ.π) Τι να το κάνεις να έχεις την τέλεια σελίδα από γραφιστικής άποψης και τα τέλεια κείμενα αν κανένας στο internet δεν μπορεί να σε βρει? ..Εμείς στη Athens marketing κατασκευάζουμε ιστοσελίδες φιλικές στις μηχανές αναζήτησης !!!. Όλες μας οι ενέργειες, από τα κείμενα μέχρι τον κώδικα, υλοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι SEO (search Engine Optimization) friendly δηλ. φιλική προς τον χρήστη. Αλλά και μετά την κατασκευή διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να κατακτήσει η ιστοσελίδα σας την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε. Και ότι υποσχόμαστε το πραγματοποιούμε, αυτή είναι η δύναμή μας. Δεν μας πιστεύετε??…Ρωτήστε τους ευχαριστημένους πελάτες μας και διαβάστε τα σχόλιά τους.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ !!! Αποδεικνύουμε στην πράξη την υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας γιατί βάζουμε τους εαυτούς μας στη θέση τους. Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι και αυτή η επιθυμία μας δεν σταματά με την υλοποίηση της ιστοσελίδας. Συνεχίζεται και μετά και αυτό είναι το σημαντικότερο !!. Είμαστε δίπλα σας (..και πάντα θα είμαστε) από το 2002 καλύπτοντας τις πραγματικές επιχειρηματικές σας ανάγκες
Γιατί  εμάς
•	Ωράριο  Λειτουργίας  9 π.μ. - 9 μ.μ.   &   Υποστήριξη:  24 ώρες
 Νο. 6 Νο. 7 Νο. 5 Νο. 4 Νο. 3 Νο. 2 Νο. 1



Επικοινωνία Τηλ: 210 9342700 Κινητό: 6944 635156 www.athens-marketing.com e-mail: info@athens-marketing.com ΦΟΡΜΑ Επικοινωνίας για Προσφορά
Ωρα - Ελλάδος - Ιταλίας - Γαλλίας
Αθήνα
Μιλάνο
Παρίσι
------------------------------------------------
------------------------------------------------
Ακούμε τις ανάγκες σας και θέλουμε να είστε χαρούμενοι.. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι μείζον σημασίας επένδυση για μια επιχείρηση. Και με τη σοβαρότητα μιας σημαντικής επένδυσης θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Είναι ένα εργαλείο, που αν δημιουργηθεί και χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να αποδειχθεί ένα αποτελεσματικό μέσο πωλήσεων. Θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι μια ιστοσελίδα δεν είναι μονάχα ένα μέσο για να παρουσιάσετε απλώς αυτό με το οποίο δραστηριοποιήστε ή μια παρουσία στο διαδίκτυο για να λέτε στους φίλους σας πόσο όμορφο είναι! Εμείς στην Athens marketing φροντίζουμε η ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε να είναι επιτυχημένη και η επένδυση που κάνετε να αποδώσει και να σας επιστρέψει τα χρήματα που επενδύετε. Πως το πετυχαίνουμε αυτό;